vrijdag 22 juli 2011

DWZI - deze week zag ik

Deze week zag ik op mijn vrije dag de koeien grazen langs de oprijlaan van Landgoed Duivenvoorde. Ik was alleen, het was heel stil, en al was ik er maar heel even, ik kwam helemaal tot rust.Verder zag ik deze week het (letterlijk) schitterende kitschy/campy interieur van Bazar in Rotterdam. Zo leuk met al die gekleurde lampjes en gekke details! Wat een leuke plek! Het eten was heel lekker, en het kostte haast niks.
Ik kom normaal niet zo gauw in Rotterdam. Ik vind dat het de sfeer heeft van een wereldstad. Dat schrikt me aan de ene kant (blijkbaar) een beetje af, maar het geeft toch ook wel een vakantiegevoel. Misschien moet ik er toch maar eens op ontdekkingstocht.


En ik zag nog veel meer: het was voor mij nogal een uithuizige week. En het gaat nog even door. Vanavond lekker eten en spelletjes doen bij vrienden, morgen zwager en schoonzus helpen verhuizen en zondag samen met Mr A. en vriend D. aan de sushi.

Terwijl ik dit allemaal opschrijf denk ik: wat idyllisch klinkt dat allemaal. Zo vertekend door de zwaartekracht van de Blogosphere ziet het eruit alsof ik mijn dagen uitsluitend spendeer aan leuke dingen, etentjes en uitstapjes. Niks gepieker over werk, niks onredelijk kattig doen, niks daddy-issues, niks vaatwasser die gekke kleine kruimeltjes achterlaat in de glazen, niks brood dat 's morgens op is, niks misverstanden, niks... Eigenlijk gewoon niets dat mij "menselijk" maakt, terwijl ik dat bij anderen altijd het meest interessant vind.

Maar waar ligt de grens tussen persoonlijk en te persoonlijk, en tussen een blog over de leuke dingen van het leven en oppervlakkigheid?


Iedere vrijdag een blik op de afgelopen week
Teken, schilder, fotografeer, beschrijf
maak een gedicht, laat op jouw manier zien
wat jij zag!

Deze week zag ik is een initiatief van
Roos en Daan
en geinspireerd door Jill's Today I Saw

6 opmerkingen:

 1. Oooh, vooral dat laatste herken ik wel heeel erg!Ik zou ook wel blogs kunnen vullen met heel veel negativiteit,maar wil dat ook persé niet...al die irri's:-)
  dank voor je reactie bij mij en ja, Rotterdam is echt erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. duivenvoorde........ och ja daar vlakbij woonde ik als kind. heerlijk. en bazar ken ik niet maar ga ik nu absoluut uitproberen - wat een mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar. Ik vind de 'menselijkheid' bij anderen ook wel leuk om te lezen, maar koester mijn privacy toch te zeer. Wat moet een ander met mijn sores, denk ik ook wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi om even tot rust te komen buiten met koetjes in de wei na een uithuizerige week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik drooooomde helemaal weg bij je eerste foto: thanks :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tja, daar vraag je zo wat, het blijft wikken en wegen...
  (Ben btw dol op koeien)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!