donderdag 31 mei 2012

DWZI - deze week zag ik...

Deze week zag ik mezelf modderen in een soort waas van drukte, stress en PMS-emotionaliteit. Maar ook dit boek, Voluit Leven van Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen. Ik heb het al langer, en ben er ook al in begonnen. Op vakantie heb ik geoefend met de audio-CD en dat ging erg goed! Het lijkt het me een goed moment om verder te lezen, deels handig voor mijn werk, maar ook voor mezelf. Helemaal omdat ik zit te wachten op een monteur die onze ketel komt vervangen - je moet toch wát doen als zo'n vreemde vent uren staat te rommelen in je keuken. Fijn (rustig) weekend!

'Deze week zag ik' is iedere vrijdag een blik op de afgelopen week. Hoe? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Teken, knip en plak, fotografeer of schrijf wat jij de afgelopen week hebt gezien. 'Deze week zag ik' is geïnspireerd door Jill's today i saw
Te vinden bij Merula.

9 opmerkingen:

 1. Hoe herkenbaar!!
  Ik ga me straks eens even verdiepen in de info van dit boek. Lijkt me interessant.
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijn boek.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het ook lekker lezen, niet onbelangrijk

   Verwijderen
 3. Stress en PMS zijn geen goede combi! Dit boek ken ik niet, ga me er eens in verdiepen. Zelf ben ik bezig met 'Beter Nu', ken je dat? Het helpt mij om wat meer in het nu te leven wanneer ik weer het gevoel heb overal en nergens te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Interessante boek... success met de vervangen van de ketel en fijne weekend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mindfulness is een geweldige leidraad, mijn zus is trainer in een ziekenhuis dus ik hoor er veel over en probeer zelf ook veel ervan toe te passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. kopje koffie aanbieden, praatje maken over het weer (of over voetbal ofzo), zijn natuurlijk ook opties! Maar ik zou ook gewoon lekker gaan lezen.
  De plaatjes waren oude memory kaartjes trouwens, mooi he?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!