vrijdag 14 september 2012

DWZI - deze week zag ik....

(ik ben dol op instagram!)
....het najaar verder het land in sluipen. Vaak nog de zon op mijn gezicht als ik fiets, maar toch is hij duidelijk anders dan de zomerzon. Waar je dat aan merkt? Ik heb geen idee eigenlijk, misschien aan de kleuren. Het groen van de bladeren is rijker, of rijper op een of andere manier, alsof ze nog even extra goed hun best doen. Waar de zomer soms een beetje plastic is, vind ik de nazomer puur.

Lekker buiten, maar ook lekker binnen met thee op tafel. We aten voor het eerst dit jaar weer onze herfstsalade met geitenkaas, champignons en walnoten. 's Ochtends als ik wakker werd, was het donker, en onder het dekbed lekker behaaglijk. Ik nam de trein naar het zuiden des lands, waar ik een inspirerende cursusdag had in een jaloersmakende villa, en daarna ook nog lieve familieleden opzocht.
 


'Deze week zag ik' is iedere vrijdag een blik op de afgelopen week. Hoe? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Teken, knip en plak, fotografeer of schrijf wat jij de afgelopen week hebt gezien. 'Deze week zag ik' is geïnspireerd door Jill's today i saw
Te vinden bij Merula.
 

4 opmerkingen:

Leuk als je een berichtje achterlaat!