zaterdag 24 november 2012

DWZI/ deze week zag ik...

Deze week zag ik mijn geliefde aankomen met een (te groot, te luxe, noujaaaamijnhemel!) cadeau, alvast voor mijn verjaardag.


Zie hier de nieuwste aanwinst voor onze keuken:

De verse bonen worden bovenin gemalen (moet je je voorstellen hoe lekker dát ruikt!) en in het kannetje zit melk die met een druk op de knop verandert in een dikke schuimlaag.

't Lijkt vanaf nu net Starbucks elke ochtend bij mij thuis! 

Ik ben er erg blij mee!

Deze week voelde ik me goed, nog afgezien van dit monsterlijk briljante apparaat. Er gaat véél veranderen, wat een hoop regelwerk vergt, maar het is ook heel erg leuk!      


'Deze week zag ik' is iedere vrijdag een blik op de afgelopen week. Hoe? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Teken, knip en plak, fotografeer of schrijf wat jij de afgelopen week hebt gezien. 'Deze week zag ik' is geïnspireerd door Jill's today i saw
Te vinden bij Merula.   

5 opmerkingen:

 1. Ow, dat lijkt mij ook wel wat zo'n machine....
  Wat moet dat heerlijk zijn joh, die geur alleen al!
  Geniet lekker verder dit weekend, groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oe niet slecht (ook al ben ik niet zo'n koffiedrinker)!
  Wanneer deel je het nieuws met ons???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi "mysterieus" he? Je voelt het vast op je klompen aan ;) In de week van 5 december weet ik meer, dus dan komt er een uitgebreide post, als alles goed is.

   Verwijderen
 3. Wat een fijn cadeau voor een koffiedrinker. Ik ben meer een theedrinker, maar de geur van koffie vind ik heerlijk! En het ziet er altijd zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh mijn schoonpappa heeft er ook een en is er wild van, zelf drink ik nooit koffie, maar die geur van versgemalen bonen..jaaaah dat ruikt beslist zalig.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!