vrijdag 18 april 2014

Stille Willie

Ik ben hier al een hele tijd niet meer geweest, het is hier stoffig en verlaten. Ob la die Ob la da life goes on ... En dat soort dingen. Twee nieuwe banen, eentje voor Mr A. en eentje voor mij. Een tuin die explodeert van de kleuren, knoppen, bladeren en takken - hoe fantastisch is dat! Oh ja en dat van dat onkruid........we noemen het wel een natuurtuin, lekker eigengereid...ok? ;) Het inrichten van het huis heeft even een beetje stil gelegen, door allerlei andere kosten, maar ook op klapstoelen en slapend op een matras op de grond voelden we ons al best wel thuis. Minimalistisch hè. We zijn zo blij met onze enorme eettafel, en onze heerlijke bank; het is het blijkbaar waard om te wachten tot je precies 'het goede' tegenkomt en niet het eerste het beste meubel neer te zetten!
Een nieuwe sportschool-gewoonte is er ook, naast de hardloop-expedities. Af en aan gezond eten, afgewisseld met zakken chips en paashaas-koeken. Meer contact met die vrienden, minder met die andere. Onze eigen persoonlijke medische molen, om te trachten onze overtollige slaapkamers te bevolken met huilend grut. Ik zeg het luchtig, dat is het niet, maar het is al een hele verbetering dat het nu allemaal iets duidelijker wordt.

4 opmerkingen:

 1. Nou meis, geen wonder dat je niet aan bloggen toekomt nu.... Wat is er een boel gaande bij jullie!
  Ik hoop heel erg dat dat huilende al dan zoet slapende grut er komt ;-)
  Sterkte met alles en liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh meissie, dat is allemaal niet niks! Bah, toch die medische molen... Dat is idd heftig! Ik hoop dat die molen jullie het grote geluk gaat brengen!
  Sterkte met alles en zorg goed voor elkaar.
  Liefs van Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nieuwe baan is fijn, zeker in deze tijd. Veel sterkte met de rest. Kleine stapjes de goede richting in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oef dat laatste stukje wat je schrift hakt er wel in hoor.... Succes hiermee.
  Fijn dat het verder allemaal goed gaat. Jammer dat het bloggen er niet echt meer van komt, ik heb er ook wel last van....

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!