vrijdag 9 december 2011

DWZI - deze week zag ik

....nog een leuke foto van ons weekendje Sauerland (da's een beetje smokkelen want deze boomstam zag ik niet deze week maar vorige week, maar......ik vind hem gewoon zo leuk!) Deze bosbewoners kwamen we zomaar ergens tegen.Het weekendje was trouwens zeer neuskrullend, buikvullend, tongstrelend, hartverwarmend en dat soort dingen. En romantisch, want het was twee jaar geleden dat ik mr A. in een vlaag van moed en dronkenschap op het station zoende - waarna het gelijk áán was. Maar terug naar Duitsland: het was lekker koud, maar niet te koud, de B&B was comfortabel, de omgeving prachtig om in te wandelen en we lieten ons ook nog verwennen in de sauna en in Duitse aardappel- en schnizelparadijzen.  

Maar bij ons is het altijd feest (ok, dat is absoluut niet waar, maar je zou het wel denken als je kijkt naar mijn steeds voluptueuzer wordende figuur, grrrr) dus ook thuis gaat het gewoon door met de verwennerij. Morgen vertrekken we ergens heen, maar ik mag niet weten wáár dan heen, dat is een verrassing. Ik moet kleren mee voor één extra dag.... wordt vervolgd!

'Deze week zag ik' is iedere vrijdag een blik op de afgelopen week. Hoe? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Teken, knip en plak, fotografeer of schrijf wat jij de afgelopen week hebt gezien. 'Deze week zag ik' is geïnspireerd door Jill's today i saw
Te vinden bij Merula.

7 opmerkingen:

 1. ohjah leuk om zo tegen te komen in het bos :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto, en over dat voluptueuzer worden: been there, done that, tsja, ben er nog steeds...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh, jealous! Geniet van de verwennerij! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf die boom! Spannend zeg zo'n geheim reisje, ben benieuwd.....!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o wat een heerlijke verwennerijen allemaal en groot gelijk! lekker ervan genieten!!!
  De boom is inderdaad erg mooi.
  Let je nog weten wat 'ergens' geworden is!?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O heerlijk die verwennerij!
  En wat leuk om zo'n mooie boom 'zomaar' tegen te komen, door die kleine guts-hapjes lijkt het alsof het door insekten is gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, zo'n spontane zoen op het perron *zucht smelt zwijmel* Zo zie je maar weer, volg je gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!