maandag 12 december 2011

utrecht

Ik meldde vrijdag al dat er iets spannends ging gebeuren dit weekend. Maar ik had nooit kunnen vermoeden dat het dít zou zijn! Als ik terugdenk aan alles, kan ik niet anders dan glimlachen en me heel gelukkig voelen.

Het begon al weken geleden. Mr A. meldde dat ik het weekend van 10 en 11 december vrij moest houden, maar weigerde te zeggen wat er dan zou gaan gebeuren. Hij deed wel wat geheimzinnig, soms mocht ik niet weten wat hij op de computer uitspookte - en uiteindelijk kreeg ik de instructie om kleren voor een dag in te pakken, én mijn zwemspullen. Ik -als controlfreak- werd er nogal zenuwachtig van, maar ik kon praten als brugman; hij liet niets los.

Zaterdagochtend - mijn tas stond ingepakt. Mr. A pakte zijn eigen spullen in en vroeg mij te wachten in de auto - hij moest "bepaalde dingen in de achterbak laden die ik niet mocht zien". Omdat we een behoorlijke autorit voor de boeg hadden, stelde hij voor om koffie te halen op het station. Eenmaal daar, treuzelde hij een beetje, ik vond het al zo raar.... Totdat we de Starbucks binnen liepen. Wie zag ik daar.....?


Mijn vriendinnen!

Ongelofelijk! Blijkbaar hadden ze dit geregeld om te vieren dat ik mijn opleiding af heb gerond. Mr A., die dus helemaal niet mee bleek te gaan en gewoon in het complot zat, nam afscheid nadat hij mijn tas uit de auto had gehaald. Ik werd door de meiden de trein richting Utrecht in geloodst.

Wat we daar allemaal hebben gedaan, zal ik later vertellen, als ik tijd heb; het is namelijk een hele hoop...............

Koffie bij de Bakkerswinkel

4 opmerkingen:

Leuk als je een berichtje achterlaat!