vrijdag 6 januari 2012

DWZI - deze week zag ik

Deze week zag ik...

...lieve vrienden en familie
...een lekkere thriller


...de sportschool weer eens van binnen (het was vanmorgen donker en het miezerde, en toch ging ik! goede voornemens!). Wat echt fantastisch was: dat de sportschooljuf zei dat ik goed bezig was geweest. Voor haar een kleine moeite om zoiets te zeggen, maar ik glun-der-de en het motiveerde me enorm!
...lekkere thee in de bonus bij de AppieKortom, het is nog vakantie! Ik wou dat 't nooit ophield, het bevalt me vreselijk goed. Nou, dan maar proberen dat vakantiegevoel gewoon mee te nemen naar volgende week. 'Deze week zag ik' is iedere vrijdag een blik op de afgelopen week. Hoe? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Teken, knip en plak, fotografeer of schrijf wat jij de afgelopen week hebt gezien. 'Deze week zag ik' is geïnspireerd door Jill's today i saw
Te vinden bij Merula.

4 opmerkingen:

 1. Ik lezen ook heel graag thrillers... maar helaas heb ik nu weinig tijd voor lezen. En ik ben echt onder de indruk dat je naar de sportschool ging :-) Keep it up!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, die sportschool, ieks! Eigenlijk 'moet' ik ook weer, en dat zeg ik al een paar weken... Niet omdat ik af wil vallen, maar meer om m'n conditie op peil te houden. Misschien een mooi doel voor volgende week?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow dat boek is denk ik niet 'my cup of tea' (haha woordgrapje met betrekking tot de thee, leuk he ;)
  Maar ik heb liever iets minder spannends te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laten we het maar gewoon proberen, het vakantiegevoel vasthouden volgende week..... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!