zondag 3 februari 2013

Blogplekje

Ik blog eigenlijk overal, via mijn iPad (zoals nu), wat wel irritant is want je hebt bepaalde functies niet in de Blogger app die je op een computer wel hebt. Zoals linken naar andere pagina's enzo. Dus als ik het echt goed wil doen, blog ik op de laptop. Wat óók overal kan natuurlijk. ÓÓÓVERAL! Dat klinkt heel mooi, maar ons huis is zo klein, dat je eigenlijk alleen op de bank of op het bed kunt zitten (Serieus! We moeten echt eens uit student-mode en in een écht huis), dus ja... Dan zou dit wel mijn blogplekje zijn!

Welkom!

Wat ziet u hier? U ziet in elk geval rechts de arm van Mr A. die zich op het moment van de foto verdiept in een documentaire over bierbrouwen. Knappe arm he? De rest van mijn mr. is ook heel knap, geloof mij maar. Op de bank ligt mijn leukedingenboek, waar ik elke dag 5 leuke dingen in op probeer te schrijven, en het 30 dagen schrijfschrift van de Flow. En mijn bril, want zonder zie ik niet zo veel, tenzij ik mijn contactlens in heb. Ja: het is er maar één! Boven de bank hing eerst een mooie oude klok, maar ik heb hem zo stevig opgewonden dat hij *pang* zei. Hij is nu dus bij mijn vader, die gaat proberen hem te maken. Nu hangt er een poster met zo'n mooie jaren '20 dame van Alphonse Mucha, die ik een keer kocht in het Mucha museum in Praag.

Links de boekenkast (zelf met pijn en moeite in elkaar gezet toen ik hier kwam wonen), vol met leuke boeken en studieboeken, en een hoopje rommel op het bijzettafeltje. Maar als je het op een stapeltje legt ziet het er minder uit als rommel, toch? ;)

6 opmerkingen:

 1. Haha, ik maak ook overal stapeltjes van....;)
  Gezellig blog plekje hoor, zo met die arm ernaast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Word jij ook zo gestoord van die automatische woordaanvulling van de I-pad? Nooit het goede woord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn blogplekje!! En idd een knappe arm, gespierd ook? Ook vlei ik Mr A nu teveel?
  Jouw leukedingenboek lijkt op ons kookboek, waarin wij alleen recepten schrijven die we zeker nog eens willen eten en nog eens en nog eens en....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja wat leuk om te zien! En wat een enorm gespierde arm zeg!
  De pangende klok en de ene contactlens vind ik ook wel frapant ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mr A. vond het érg leuk dat zijn arm gespierd werd genoemd!

   Verwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!