vrijdag 3 mei 2013

DWZI / deze week zag ik....

Beweging!

-Tergend langzaam, telkens vechtend om de ene voet voor de andere te zetten, maar ik zie het mezelf tot mijn verbazing dóen! Elke keer denk ik, bij het zien van het schema voor die dag: dit kan ik nooit! Dit gaat te ver, dit is te ver, te lang, te moeilijk. Maar dan lukt het toch. Ik ben trots! Mijn humeur is beter. Ik kom makkelijker op gang 's ochtends. Ik merk dat mijn conditie met mij mee vooruit holt.

 -Een lange wandeling met vriendin L. plus één kind van haar in de kinderwagen en één op zijn driewieler. Heerlijk in de zon praten over belangrijke dingen, me verwonderen over de mooie omgeving (waar wij trouwens straks ook gaan wonen!)

-Met Mr A. in de schemering langs het water naar huis lopen na een zonovergoten Koninginnedag, die we doorbrachten op een kleed in het gras. Met vrienden, luisteren naar muziek op de achtergrond en mensenkijken.

-Ook beweging in het leven qua huisvesting: vanmiddag bekijken we het huis dat misschien wel óns huis wordt, de komende tig jaar.  

The only way is up, baby, for you and me now!

Meer DWZI bij Merulala!

9 opmerkingen:

 1. wat goed zeg! Ik vind ook met het mooi weer dat ik meer wil bewegen, maar ik ben wel een beetje lui :-)
  Succes met de bezichtiging vanmiddag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je ook aan het hardlopen geslagen bent ! Geniet jij er ook zo van als je klaar bent met rennen (voldoening) en denkt : morgen weer ! Maar als de morgen dan gekomen is, geen zin meer hebt ;-)
  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nou, wij gaan om de dag en ondanks de voldoening ben ik ook wel blij als het weer klaar is; maar mijn geliefde is heel streng, dus we gaan ook wel echt, zin of geen zin ;)

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijk blogje, je leven klinkt mooi!
  Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne dingen allemaal. Goed zeg dat je bent gaan hardlopen.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, lekker positief allemaal. Geniet van het mooie leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh lees nu pas dat jullie gaan verhuizen.....spannend! Blijf je wel in 'onze' stad of veel verder weg? Het klinkt als......heerlijk! Wat heel fijn voor jullie!
  liefs Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Knap, hardlopen. Ik wandel liever, wel veel kilometers, heerlijk.
  Hoe was het huis?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!