zaterdag 19 oktober 2013

<3


Dit weekend...

Een complete set tuingereedschap opgehaald via marktplaats (inclusief elektrische heggenschaar, grasmaaier, hark, schep, schoffel, riek en ander spul) We kunnen dus aan de slag! 

Ontbeten bij Lof der Zoetheid in Rotterdam: eindelijk weer eens, het was precies een jaar geleden dat we er waren. Het interieur is prachtig, de details zijn zo leuk (en inspirerend voor m'n eigen huis) en het eten is heerlijk! Een moeder en dochter zwaaien er met de pollepel, er is geen "vast" menu: ze maken waar ze zin in hebben, en wat er bijvoorbeeld bij het weer past.

We dronken goede koffie met verse scones. En toen had ik nog hartige taart met geitenkaas en aubergine en Mr A. de gehaktballen (we hadden honger) ...mmmmm!
Nog een paar foto's:

(Ik wil óók leuke kleine bloemetjes op onze tafel, een heel boeket hoeft niet per se! Nu nog wachten tot de tafel komt...in december) 
Achterop de oude foto's staat het menu <3

Toen eerst naar de film (Gravity; moeje heen gaan joh, prachtig om te zien en vreselijk spannend, over astronauten die gruwelijk in de problemen komen in de ruimte. Raar om over na te denken; je bent daar boven zó alleen, als er iets gebeurt kan niemand je helpen)

In de middag hebben we een beetje in de tuin gewerkt en zijn we ook nog allerlei woonwinkels en bouwmarkten af geweest. Ik was gesloopt!

Dit is mijn ochtend (beetje donker, maar het was ook erg vroeg)


Flow lezen, koffie drinken, pinteresten, gezellig naast Mr A. die anime en documentaires over bier kijkt....

Aan het eind van de middag komen er vrienden langs. Straks zet ik dus een grote pan met draadjesvlees op m'n oliestel, dat wordt dan hopelijk een lekker diner terwijl wij hier nog wat klussen.



1 opmerking:

Leuk als je een berichtje achterlaat!