zondag 17 november 2013


Deze week kwam vriendin M. langs. Dit waren haar housewarming-cadeautjes voor ons: stoffen 'hoesjes' die je over een lege wijn/bierfles trekt*! Ik vind ze erg grappig, én deze vaasjes kosten geen kastruimte. Als je een beetje handig bent (ik niet dus) kun je ze volgens mij ook heel makkelijk zelf in elkaar flansen, in allerlei kleurtjes! Gewoon kopen kan ook, ze zijn van het merk A House Of Happiness.


*Ik keek een beetje raar op toen M. van tevoren informeerde of wij lege drankflessen in huis hadden ;)Vrijdag moest ik naar Brussel voor m'n werk. Onderweg in de trein at ik een meegebrachte quinoasalade - wat was dat smullen! En minder slecht dan stationsvoer. Extra makkelijk: je kunt quinoa vooruit klaarmaken en bewaren in de koelkast. Flink wat (rauwe, gekookte, gegrillde) groente in stukjes, kruiden, limoen-/citroensap, een drupje olijfolie, wat verkruimelde geitenkaas, óf wat ik vrijdag deed: gerookte zalm in stukjes erdoor. Misschien een lepeltje creme fraiche voor de smeuiigheid?

Deksel op je plastic bakje en schudden maar! Je hoeft alleen een lepel in je tas te stoppen, voila.

Het was maar goed dat ik een stevige lunch in mijn tas had, want ik had vreselijke vertaging - uiteindelijk miste ik de helft van mijn vergadering!

Mooi klusje voor vandaag: mijn geld terug vragen bij de ns.

Fijne zondag!
3 opmerkingen:

 1. Leuk idee die vaasjes!
  Balen van al die vertraging zeg... Maar goed dat je aan je eigen eten gedacht had ;-)
  Fijne zondag verder, groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geld terug vragen das altijd een goed plan! De salade klinkt lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmm klinkt erg lekker! Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!