vrijdag 17 januari 2014

The soul would have no rainbow if the eyes had no tears

Het is hier op mijn blog wat stil, maar ik laat het maar zo. Misschien komt het nog. Sinds we hier wonen, ben ik veel meer buiten. Aan het rennen -drie keer per week-, aan het fietsen of lopen... Het is hier ruim. Als ik naar buiten loop, ben ik zó in de stilte en het groen, waar je niet zoveel mensen tegenkomt en niet uit hoeft te wijken voor auto's en fietsers. Ik ben dan alleen met mijn gedachten, en mijn ademhaling, en soms komt er een konijntje langs. Ik heb al helemaal zin in de (echte) lente, want dan kan ik inmiddels nóg beter/verder hardlopen, en dan zie ik weer hele andere dingen in de natuur gebeuren dan nu.
Het is nu vaak wat grauw, en toch al mooi.
Ik dit huis past me steeds beter, ik groei erin. Ik wist niet dat een huis zoveel verschil kon maken, maar het leven voelt echt anders aan. Mijn werk is (ook fysiek) wat verder weg, er wonen meer vrienden in de buurt, we kunnen spontaan besluiten de stad in te gaan en dan zijn we er zó, en in huis zitten we niet tussen de rotzooi.

Ik ben altijd van de tierelantijnen geweest, BLOEMEN! STIPPEN! KLEURTJES! POPPETJES! KITSCH! maar ons huis is nu nog vrij Feng Shui (althans, wat ik me daar bij voorstel). Met lichte kleuren, mooie materialen en een páár mooie spulletjes. En heel veel kaarsen! Het bevalt me enorm. Er mag nog wel wat bij, maar niet te veel.


Dit is mijn mooie nieuwe agenda; met 50% korting bij de AKO! Ik vind 'm heel mooi, ook vooral haar quote (zie titel van dit bericht)

2 opmerkingen:

  1. ik kan alleen maar zeggen 'goed zo'!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk Anna! Ik word helemaal blij van je bericht!
    Wat kan een huis dan fijn voelen! Geniet er maar lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!